Hva er Atlantic eBridge?

Back

Atlantic eBridge hører du, man hva er det egentlig og hvordan fungerer dette. 

aeb_powerpoint_150dpi (003).jpg


Dette er integrasjonen som gjør hverdagen enklere for nettbutikkeiere. Integrasjonen automatisere forretningsprosesser knyttet til netthandel, som tidligere krevde enormt mye manuelt arbeid. Tiden man sparer på å benytte Atlantic eBridge er tid vi mener man kan bruke på verdiskapende arbeid og ellers alt som er gøy med å drive butikk. 

Skalerbar plattform

Atlantic eBridge er en skalerbar plattform som er bygget på en serverless implementasjon med micro prosesser som gjør sin arbeidsprosess uavhengig av alt annet. For integrasjonen betyr dette at vi raskt kan bygge på med flere systemer, nettopp fordi kjernefunksjonaliteten er den samme. 

Sømløs flyt 

Integrasjonen sørger også for at all data flyter fritt mellom alle tilkoblede system, og sørger for å dele data i sanntid. For nettbutikkeier betyr dette at den endringen de gjør på en ordre eller vare i ett system, automatisk gjenspeiles i de øvrig tilkoblede systemene. Og det spiller heller ingen rolle hvor redigeringen skjer. Ved riktig innstilling i integrasjonen kan alle systemer både sende og motta data fra de øvrige. 

De tilkoblede systemene i første fase består av de største regnskapssystemene; DnB Regnskap, Sparebank1 Regnskap og Uni Economy. I tillegg har vi nettbutikkplattformene Shopify, Uni Nettbutikk og WooCommerce. 
Ved behov for kontroll på lager og logistikk og en butikkdataløsning kan vi tilby integrasjonen mot henholdsvis Avare og Zettle. 

systemerstøttet.png

 

Se hva Jan Arve og Tonje forteller om integrasjonen i videoen under: 

Relaterte artikler

Integrasjonsplattform for SMB markedet

Integrasjonsplattform for SMB markedet

Hvorfor skal SMB markedet velge en integrasjonsplattform fremfor én til én integrasjoner?

Kom i gang med Shopify – raskt og enkelt

Kom i gang med Shopify – raskt og enkelt

Med brukere i over 180 land, er Shopify den mest populære netthandlesplattformen i verden, og de øker stadig.  Shopify er en perfekt...

Hvordan får du hjelp med Shopify

Hvordan får du hjelp med Shopify

En av verdens største netthandelsløsninger tilgjengeliggjort med et par klikk fullt integrert med Uni Economy, Sparebank 1- og DNB -regn...