Hvordan får du hjelp med Shopify

Back

En av verdens største netthandelsløsninger tilgjengeliggjort med et par klikk fullt integrert med Uni Economy, Sparebank 1- og DNB -regnskap. Null krøll - mer tid til overs!

Shopify har over 500 000 aktive nettbutikker fordelt over hele 180 land! Dette har de lykkes med fordi de har lagd en veldig brukervennlig plattform med forholdsvis enkel tilgjengelig funksjonalitet. Shopify er derfor ofte et foretrukket valg for nybegynnere. Sammen med våre regnskapsintegrasjon mot Shopify så burde valget være enkelt om du skal starte nettbutikk med lav inngangsbillett.

Vi i Uni Micro Web AS tilbyr ikke konsulenttjenester på selve Shopify plattformen, men bistår deg med vår integrasjonsplattform for å ha orden på regnskap, lager og logistikk. Noe av det beste med Shopify er at du enkelt kan få hjelp av byrå over hele verden for å tilpasse din butikk.

I tillegg finnes det rikholdig dokumentasjon til plattformen:

- Introduksjon til Shopify

- Hire Shopify Experts, developers, designers and freelancers

- Shopify App Store: markedsplass for e-handelsapper

- Shopify Community

- Shopify Community Events

 

I tillegg til alt dette finner du mange instruksjonsfilmer for ulike tema på Youtube og nettet generelt


Koble sammen din Shopify nettbutikk mot regnskap ditt fra Uni Economy, Sparebank 1- og DNB -regnskap med vår integrasjonsplattform i dag!

Mer tid til overs - rett og slett.

 

Relaterte artikler

Kom i gang med Shopify – raskt og enkelt

Kom i gang med Shopify – raskt og enkelt

Med brukere i over 180 land, er Shopify den mest populære netthandlesplattformen i verden, og de øker stadig.  Shopify er en perfekt...