Kom i gang med Shopify – raskt og enkelt

Back

Med brukere i over 180 land, er Shopify den mest populære netthandlesplattformen i verden, og de øker stadig.  Shopify er en perfekt selvbetjeningsløsning for oppstartsbutikker, med et hav av muligheter. I tillegg passer plattformen bedrifter i vekst svært godt.

Den skybaserte netthandlesplattformen har alt samlet på ett sted, og deres plattform er alt du trenger for å starte, drive og vokse med virksomheten din. Shopify er med deg uansett hvor du befinner deg.
Og det beste av alt; med vår integrasjonsmotor mot Uni Economy, Sparebank 1 Regnskap og DNB Regnskap reduserer du den administrative tiden for din nettbutikk til et minimum. Mens Shopify ivaretar og forenkler hverdagen med hva angår, salg, vekst og markedsføring, ivaretar og automatiserer vi regnskapet til din virksomhet gjennom vår integrasjon mot regnskapssystemene. Enklere blir det ikke, og du sparer tid og penger, som du kan bruke på noe annet.

Alt du trenger å gjøre for å komme i gang med Shopify er:

  1. Registrer deg hos Shopify

  2. Legg inn produkter

  3. Tilpass butikken med mal og design som du ønsker

  4. Konfigurer domenet ditt med Shopify

  5. Aktiver betalingsløsninger

  6. Sett butikken LIVE

Shopify har et enormt bibliotek med hjelp til deg som ønsker å komme i gang raskt og enkelt.

 

Gjør deg klar til å begynne å selge

 

Betalingsløsninger

Som i alle nettbutikker er betalingsløsningene du tilbyr kundene dine svært viktig for konvertering.
Shopify sin egne betalingsløsning, Shopify Payments, tilbys foreløpig ikke i Norge.

Likevel har Shopify et rikt utvalg av betalingstjenester tilgjengelig, og for det norske markedet, vil Klarna, PayPal og Vipps blant annet være tilstrekkelig, i tillegg til Visa og MasterCard.

 

Shopify Apps

Etter hvert som bedriften din vokser, vokser også behovene for utbedret design, brukervennlighet og funksjoner. Med Shopify er dette lagt til rette for og det på en veldig brukervennlig måte.

Du kan enkelt utvide med nye funksjoner, språk, valuta og lignende. I tillegg er det enkelt for bedriftseiere å handle nye funksjoner i en svært rik butikk; Shopify Apps.

Og ikke nok med det; Shopify tillater også andre utviklere å utvikle nye funksjoner til plattformen. Disse selges fritt i Shopify Apps, og bidrar i så måte til at Shopify alltid innehar oppdatert og nye funksjoner som flere vil kunne dra nytte av. Dersom du behøver noe helt spesifikt, og ikke selv er utvikler, kan du lage et «anbud» som legges ut i anbudsområdet i Shopify, hvor andre utviklere kan ta på seg jobben for deg.

Det skal være enkelt å være kunde hos Shopify.

Relaterte artikler

Hvordan får du hjelp med Shopify

Hvordan får du hjelp med Shopify

En av verdens største netthandelsløsninger tilgjengeliggjort med et par klikk fullt integrert med Uni Economy, Sparebank 1- og DNB -regn...